Ibland kan du som har ett företag vara i behov av ett tillskott av kapital. Det kan antingen handla om att du behöver göra nya investeringar eller inköp av varor. Oavsett vad du behöver pengarna till så kan du enkelt ansöka om ett lån eller en kredit online.

Företagslån

Hos A5 kan du jämföra låneerbjudanden från ett antal olika kreditgivare. När du har bestämt dig för vilket lån som passar ditt företag bäst så ansöker du enkelt på nätet. Ofta får du svar redan samma dag som du ansöker. Var noga med att fundera på hur mycket du behöver låna och hur lång återbetalningstid du behöver. Du vill inte riskera att inte kunna betala av ditt lån när det väl blir dags.

Andra lösningar

Om du inte anser att ett företagslån är någonting för dig så finns det andra lösningar. Du kan till exempel ansöka om en företagskredit. På en sådan betalar du enbart ränta på den summan du nyttjar av krediten. Oavsett hur stort kreditutrymme du har.

Du kan också välja att ta ett regelrätt banklån. Tänk dock på att bankens krav ofta är hårdare och mer omfattande än hos kreditgivare för företagslån.