Du som håller på ett speciellt lag i NHL men inte har talat om det för någon vill säkert visa alla att du är en stolt supporter. Det är lätt gjort. Du behöver bara skaffa rätt saker. Om du bär ditt lags symbol på jackan, tröjan eller byxorna så kan alla se vilka som är dina idoler.

I välsorterade butiker kan du hitta kläder, märken, glas med mera med ditt favoritlags namn och symbol. Men du kan också shoppa på nätet. Där är det alltid öppet och där är sortimentet som störst.

Var nyfiken

Ett annat sätt att visa vilket NHL lag du tycker bäst om är att ta reda på så mycket som möjligt om dem. Till exempel hur det ser ut för dem i den kommande säsongen. Anteckna gärna vilka matcher de ska spela och när det är dags. Missa inte något av dina hjältars viktiga ögonblick.

Eftersom många tycker som du så kan det vara roligt att prata med andra anhängare till det bästa lag du vet. Då visar du dem tydligt vad du tycker. Även dina vänner och släktingar förstår din åsikt när du önskar dig lagets kläder och prydnadssaker till jul och på födelsedagen.